Dette er på mange vis blitt en personlig sak med et høgt konfliktnivå. Jeg er liten lysten på at gruppa skal bindes i denne saka

Arbeiderpartiet i Nesset stemmer neppe samlet verken i formannskapet eller i kommunestyret når reguleringsplanen for Bergmesteren Raudsand kommer opp til politisk behandling.

Formannskapet får saka på bordet førstkommende tirsdag, før saka går videre til kommunestyret, torsdag 23. mai.

Rådmann Anne Grete Klokset la tidligere i uka fram sin tilrådning til politikerne. Rådmannen mener ut fra en helhetsvurdering at politikerne bør si ja til reguleringsplanen.

Vil orientere

Mandag kveld er representantene i kommunestyret invitert til kommunestyresalen der Jon Strand fra Veidekke, Geir Sørensen fra Stena og Harald Storvik fra Bergmesteren ønsker å orientere om status i saka. Juridisk direktør Jon Strand i Veidekke ASA sier kommunestyrebehandlingen blir en milepæl i arbeidet med å få på plass reguleringsplanen som han sier er svært viktig for den videre utviklinga på Raudsand og i resten av kommunen.

– Dette handler om vesentlig mer enn å få på plass et deponi for farlig avfall. Vi har en del andre ting vi også ønsker å få på plass på Raudsand, sier Strand.

……………………………………….

https://www.driva.no/nyheter/2019/05/09/%E2%80%93-Dette-er-p%C3%A5-mange-vis-blitt-en-personlig-sak-med-et-h%C3%B8gt-konfliktniv%C3%A5.-Jeg-er-liten-lysten-p%C3%A5-at-gruppa-skal-bindes-i-denne-saka-19002935.ece

%d bloggere liker dette: