Om sammentreff

Fra et Facebook-innlegg av Tove-Lise Torve. Fylkesordførerkandidat for Møre og Romsdal Arbeiderparti.

Bildet kan inneholde: himmel, hus, sky, tre, utendørs og natur

I går kveld var jeg så heldig å få delta på den årlige middagen mellom klima- og miljøministeren og energi- og miljøkomiteen.

Under velkomsttalen til statsråd Ola Elvestuen fikk jeg ei melding på mobiltelefonen. Mobilen lagde en høy og tydelig lyd, slik at Elvestuen stoppet opp, og jeg høyt og tydelig måtte si «sorry»…

Elvestuen tok det heldigvis med godt humør.

Middagen gikk sin gang. Jeg hadde departementsråd Tom Rådahl til bords på min høyre side, og komiteleder Ketil Kjenseth satt rett over for meg på andre siden av bordet.

Jeg benyttet selvsagt anledningen til å snakke både med Elvestuen, Kjenseth og Rådahl om den betente deponisaka hjemme i Møre og Romsdal, og den sterke motstanden mot planene.

Da jeg på slutten av middagen skulle sjekke hvem jeg hadde fått melding fra, så lå det et bilde fra Perly Grande Eikås der.

Perly er en av de som engasjerer seg sterkt mot deponiplanene.Hun hadde sendt meg et bilde av huset til naboen, som også er sterkt engasjert mot deponiplanene.

Jeg måtte selvsagt forklare selskapet at meldingen som avbrøt Elvestuen var fra Perly. Bildet og saka ble dermed et naturlig samtaletema resten av kvelden.

Et artig sammentreff om ei alvorlig sak.

Jeg håper flertallet i dagens kommunestyremøte i Nesset sier nei til reguleringsplanene om nasjonalt deponi for uorganisk og farlig avfall.

%d bloggere liker dette: