Frp vil stoppe planene om avfallsdeponi på Raudsand i regjeringa

Høyre har ikke en sjanse til å få deponisaka på Raudsand gjennom i regjeringa. Det sier Frp-politiker Frank Sve.

– Jeg har ikke forståelse for at noen ønsker å samle dritt fra hele landet og fra utlandet i et giftdeponi på Raudsand. Dette er ei sak som berører så mange andre sider ved næringslivet i Møre og Romsdal. Fylkeskommunen bruker hundrevis av millioner kroner på å få reinere fjorder ved å investere i miljøferjer med nullutslipp eller lavutslipp. Kravene til cruisebåtindustrien skjerpes. Vi har en av de beste oppdretts- og sjømatnæringene å ta hensyn til. Hva slags markedsføring er det ut i verden å anlegge et giftdeponi midt i hjertet av fjordene i dette fylket? Det er nesten som at ordfører Hurlen og flertallet i Nesset kommunestyre burde vernes mot seg sjøl, sier Frank Sve.

………………………………………………

https://www.driva.no/nyheter/2019/05/24/Frp-vil-stoppe-planene-om-avfallsdeponi-p%C3%A5-Raudsand-i-regjeringa-19118212.ece

%d bloggere liker dette: