Klar beskjed fra Frank Sve (Frp): – Vi skal stoppe deponiet

Det sier Frp-leder i Møre og Romsdal, Frank Sve, til Romsdals Budstikke.

Etter at formannskapet i Nesset først sa nei til deponi, snudde kommunestyret under sitt møte torsdag. Her ble det 13-8 i favør av deponiplanene.

Fremskrittspartiet har hele tiden vært motstander av planene, som er svært omdiskutert. Blant annet har både Sunndal og og Tingvoll kommuner kommet med innsigelse.

Frank Sve har følgende beskjed:

– Ordføreren i Nesset og flertallet i kommunestyret ser ut til å tro at saka om handler om noen arbeidsplasser på Raudsand. Saka handler om mye, mye mer. Det er storpolitikk som handler både om klima- og miljøtiltak og Norges renommé som sjømatnasjon og reiselivsnasjon. Vi skal klare å stoppe planene om giftdeponiet. Fremskrittspartiet har fire statsråder i regjering fra Møre og Romsdal. De kjenner alle saka veldig godt, og kommer ikke til å akseptere at gift fra hele landet og andre steder i verden skal havne på Raudsand med risikoen det innebærer for forurensing. Høyre har ikke en sjanse i verden til å få kjørt giftdeponiet gjennom. Vi er nødt til å parkere Høyre i regjeringa, sier Frank Sve til Romsdals Budstikke.

https://www.auraavis.no/nyhet/deponiet/nesset/klar-beskjed-fra-frank-sve-frp-vi-skal-stoppe-deponiet/s/5-5-155375

%d bloggere liker dette: