– Komplett umulig å forstå

«Sunndalspolitikerne burde heller være glad for at deres avfall kan bli behandlet i nærmiljøet.»

Arild Svensli (H).  
Arild Svensli (H).  

Jeg prøver å lese Torve sin argumentasjon mot det fantastiske prosjektet på Raudsand …. og samtidig forstå. Det er jo komplett umulig. Den dama er forutinntatt og stiller spørsmålstegn vedr. fjellkvalitet og transport. Begynner å bli lei av slik argumentasjon som ikke har rot i virkeligheten. No produserer jo Sunndal avfall som går med bil til ukritisk deponering uten forutgående rensing. Sunndalspolitikerne burde heller være glad for at deres avfall kan bli behandlet i nærmiljøet. Fjellet er godkjendt. Hvor mange ganger må det fortelles? Heldigvis har vi stødige Ap.-politikere i Nesset som har-og ikke minst vil forstå. Men som ordføreren i nabokommunen vår sier, Vi er dårlige naboer ;!!Jeg står på det jeg ga uttrykk for i siste kommunestyre ; vi er bra nok når det kommer til samarbeid de selv har bruk for;les Brannvern. Makan til naboer!!!!

Arild Svensli

https://www.driva.no/meninger/2019/06/25/Komplett-umulig-%C3%A5-forst%C3%A5-19352749.ece