Giftdeponiet i russisk tv

Den russiske landsdekkende kanalen Canal 5 med reportasje om deponiplanene på Raudsand utenfor Molde.

Bilde fra nyhetssendingen til russiske Canal 5.

Giftdeponiet utenfor Molde er omtalt i en større reportasje i den russiske tv-kanalen Canal 5. Det er det planlagte internasjonale avfallsdeponiet som Veidekke planlegger på Raudsand utenfor Molde som russisk media omtaler.

Deponiet vil forurense grunnvann, drikkevann og vannet i fjorden. Forurensingen vil følge havstrømmene helt opp til Barentshavet. Norge er absolutt ikke best i klassen på å ta vare på miljøet, sier Anders Løberg i Norges Miljøvernforbund.

Reportasjen viser byen Molde og det nærliggende giftdeponiet.

Se reportasjen her:

https://www.5-tv.ru/news/260566/aktivisty-but-trevogu-stranam-skandinavii-grozit-ekologiceskaa-katastrofa/

%d bloggere liker dette: