Derfor er hun inhabil

Fremskrittspartiets første nestleder gjør alt som står i hennes makt for at det ikke blir deponi på Raudsand. Men når saka skal behandles formelt i regjeringen, får hun ikke delta.

KJEMPER MOT DEPONI PÅ RAUDSAND: – Etter det jeg kjenner til er alle på listen til Molde Frp mot giftdeponi. Møre og Romsdal Frp har enstemmig vedtatt å være mot giftdeponi på Raudsand, sier Sylvi Listhaug, Frps første nestleder. Foto: NTB scanpix 
        
            (Foto: Lise Åserud)
KJEMPER MOT DEPONI PÅ RAUDSAND: – Etter det jeg kjenner til er alle på listen til Molde Frp mot giftdeponi. Møre og Romsdal Frp har enstemmig vedtatt å være mot giftdeponi på Raudsand, sier Sylvi Listhaug, Frps første nestleder. Foto: NTB scanpix  FOTO: LISE ÅSERUD

………………………………………………

https://www.rbnett.no/nyheter/2019/09/05/Derfor-er-hun-inhabil-19873888.ece