Tverrpolitisk front mot deponiplanene på Raudsand

Skrevet av  Rødt Molde: Ivar Aasgaard Røsand og Morten Walløe Tvedt SV Molde: Kim Thoresen-Vestre og Anne-Merete Varhaugvik Miljøpartiet de Grønne Molde: Knut Iversen Foseide Nesset Arbeiderpartilag: Anders Torvik

……………………………………………..

Det hviler et stort ansvar på hele det nye kommunestyret i Molde. De negative konsekvensene for næringsliv, innbyggere og naturen i nykommunen er potensiselt svært store. Det skulle vel bare mangle at vi ser på reguleringsplanen for Raudsand på nytt i Nye Molde kommunestyret? Hvordan kan alle partiene som har lovet motstand mot deponiplanene før valget – det vil si KrF, Sp, FrP, SV, Rødt og MDG – jobbe sammen videre for at dette realiseres? 

Rødt Molde: Ivar Aasgaard Røsand og Morten Walløe Tvedt

SV Molde: Kim Thoresen-Vestre og Anne-Merete Varhaugvik

Miljøpartiet de Grønne Molde: Knut Iversen Foseide

Nesset Arbeiderpartilag: Anders Torvik

https://www.rbnett.no/meninger/2019/10/14/Tverrpolitisk-front-mot-deponiplanene-p%C3%A5-Raudsand-20158731.ece

%d bloggere liker dette: