Holder kortene tett til brystet

Statssekretær Lars Jacob Hiim (H) i Kommunal- og moderniserings- departementet vil ikke gi signaler om utfallet av departementets behandling av reguleringsplanen for Bergmesteren på Raudsand. Avgjørelsen er neppe klar før våren 2020.

I overkant av førti departementsfolk, representanter fra Miljødirektoratet, Direktoratet for mineralforvaltning, fylkeskommunen, utbygger og nabokommunene var representert i kommunestyresalen og seinere under tirsdagens befaring på Raudsand. Bakgrunnen for møtet er innsigelsene fylkeskommunen og nabokommunene har reist til reguleringsplanen som åpner for at det kan etableres et deponi for farlig uorganisk avfall i bygda.

…………………………………………………..

https://www.driva.no/nyheter/2019/10/15/Holder-kortene-tett-til-brystet-20172980.ece

%d bloggere liker dette: