Bergmesteren Raudsand: NOAH lyver

I en oppsiktsvekkende facebook-post på siden til Vern om Grenland kommenterer daglig leder i Bergmesteren Raudsand. Under et innlegg om NOAHs gjenvinningsprosjekt på Herøya skriver han «NOAH lyver og har heller ikke kjørt pilot på dette» .

Å påstå at en konkurrent lyver er oppsiktsvekkende. Spesielt når daglig leder påstår at anlegget ved Vestforbrenning i København er ferdig i år. På Stena Recycling sin hjemmeside fra 20. mai 2019 omtaler de anlegget som et forsøksanlegg og at forsøket vil holde på til 2021. Dette er et testanlegg på et enkelt forbrenningsanlegg.

Miljødirektoratet skriver i sin vurdering av Raudsand-alternativet: «Det foreligger ikke informasjon i KU om at det er gjort tester av Halosepmetoden for å se om den egner seg i stor skala med input av aske fra mange ulike anlegg«. Kanskje Bergmesteren Raudsand kan legge fram dokumentasjon som svar på Miljødirektoratets vurdering?

Saken omhandler:

https://neitilgiftdeponi.com/2019/10/16/noahs-gjenvinningsprosjekt-vil-lykkes-pa-heroya/

%d bloggere liker dette: