Klinge spør Mæland om deponiplan

Jenny Klinge (Sp) vil vite om Mæland vil la Nye Molde kommune få deponiplanen til behandling.

Stortingsrepresentant Jenny Klinge opplyser at ho har sendt kommunalminister Monica Mæland følgjande spørsmål: «Vil KMD la Nye Molde kommune få reguleringsplanen som gjeld giftdeponi på Raudsand til ny handsaming, slik alle parti i den nye kommunen bortsett frå eitt krev?»

(pluss-artikkel) ……………………………….

– Dette er ei så viktig sak at det skulle berre mangle om den nye storkommunen fekk ha ei skikkeleg behandling av saka. Eg har hatt kontakt med mellom anna Einar Gagnat frå Nesset Sp/Molde Sp, om saka og vi meiner begge det er merkeleg at KMD ikkje kan svara klart på ein slik henvendelse som Nye Molde kommune har kome med, seier Klinge.

https://www.rbnett.no/nyheter/2019/12/05/Klinge-sp%C3%B8r-M%C3%A6land-om-deponiplan-20549292.ece

%d bloggere liker dette: