Krever svar fra Mæland om Raudsand-omgjøring

Jenny Klinge (Sp) krever svar på spørsmålet om Nye Molde kommune får reguleringsplanen for deponi på Raudsand til ny behandling, slik alle partiene i den nye kommunen utenom Høyre krever.


I et brev sendt onsdag til Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) krever stortingsrepresentant Jenny Klinge (Sp) at kommunalminister Monica Mæland (H) svarer ordentlig for seg når det gjelder mulighetene for at Nye Molde kommune kan behandle reguleringsplanen for deponiet på Raudsand på nytt.

– Målet mitt med spørsmålet er å få KMD til faktisk å svare på det Nye Molde kommune spør om, fordi jeg mener det foreløpig er gode grunner til å tro at Nye Molde kommune har rettslig omgjøringstilgang og slik kan be om ny behandling av reguleringsplanen nå, sier Klinge.

(pluss-artikkel)……………………….

https://www.auraavis.no/nyhet/nesset/deponiet/krever-svar-fra-maland-om-raudsand-omgjoring/s/5-5-177170

%d bloggere liker dette: