Hestehandel om deponi ?

Fra en Høyre-representant i kommunestyret i Molde kommer det frem oppsiktsvekkende opplysninger. Det påstås at det er inngått en avtale om at Senterpartiet skulle sørge for at reguleringsplanen på Raudsand uforstyrret skulle gå sin gang. I bytte fikk Senterpartiet varaordføreren.

Opplysningene kommer frem i en kommentar på ei gruppe på facebook. Vedkommende viser medfølelse for Midsund som mister arbeidsplasser. Kommentaren fortsetter: « for å få den hele og fulle sympati må varaordføreren i Molde se til at Sp-gruppen i kommunestyret holder seg til avtalen forut for konstitueringen. Reguleringsplanen på Raudsand skulle uforstyrret gå sin gang. Derfor er Gangstad varaordfører«.

Facebook-kommentar fra en Høyre-representant i Molde kommunestyre

Stemmer det at Senterpartiet har byttet motstand mot deponi for å få varaordføreren er det oppsiktsvekkende. En hestehandel ?