Reiselivet roper varsko om giftdeponi

Kan bli katastrofalt for vårt omdømme

Direktørene ved hotellene i Molde, reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest og Classic Norway-eier og styreleder Erik Berg går nå samlet ut på vegne av reiselivet og advarer sterkt mot giftdeponiplanene på Raudsand.

Vi er sterkt bekymret, og har vært det lenge, sier Erik Berg om giftdeponiplanene.

Direktør Vanja Braute ved Scandic Seilet og Scandic Alexandra, hotellsjef Roy Heggdal ved Molde Fjordstuer, direktør Henriette Kitel ved Thon Hotel Moldefjord, reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest og Classic Norway-eier Erik Berg oppfordrer nå Moldes politikere til å engasjere seg i saken, og ber om at Molde kommune går inn i reguleringssaken og sier nei til deponi for uorganisk farlig avfall på Raudsand.

– Uansett forsikringer om at deponiet vil være sikkert, vil det være en utfordring for omdømmet, sier Torunn Dyrkorn.

(pluss-artikkel)

https://www.rbnett.no/nyheter/2020/02/02/Reiselivet-roper-varsko-om-giftdeponi-20982611.ece

%d bloggere liker dette: