Vi må ta hensyn til innspill

Etter hvert som flere har satt seg inn i hva deponiplanene på Raudsand virkelig omfatter, får vi politikere veldig mange negative reaksjoner på planene. Det må vi ta inn over oss, sier Sp-politiker Einar Gagnat.

Senterpartipolitikeren fra Eidsvåg er blant dem som den siste tida har fått mange reaksjoner på deponiplanene. Han står på partiets linje som ønsket å avvise reguleringsplanen også da den var oppe til behandling i Nesset kommunestyre. Nå er det mange politikere som vil ha reguleringsplanen til ny behandling i Molde kommunestyre i håp om at et flertall der skal sette foten ned for planen og dermed bidra til å stoppe etableringen av deponiet.

……………………………………………………..

Einar Gagnat understreker at hele Sp-gruppa i Molde kommunestyre er klare motstandere av at det skal etableres et deponi for farlig uorganisk avfall på Raudsand. Han ser ikke bort fra at flertallet i Molde kommunestyret kommer til å si nei til planen dersom den kommer opp til ny behandling.

– Personlig så ser jeg det slik at blir vedtaket i Nesset stående så sier vi også ja til deponiet. Senterpartiet ønsker ikke dette. Som politiker har jeg fått veldig mange reaksjoner den siste uka fra folk som ikke ønsker et deponi for farlig uorganisk avfall til Raudsand. Mange flere er i ferd med å få opp øynene for konsekvensene. Folk er oppriktig bekymret. Dette må vi som politikere forholde oss til.

(pluss-artikkel)

https://www.driva.no/nyheter/2020/02/04/%E2%80%93-Vi-m%C3%A5-ta-hensyn-til-innspill-20996074.ece

%d bloggere liker dette: