Dahl avviser kritikken: – For meg handler saken om mitt ansvar som ordfører!

Mener sms til statssekretæren er uproblematisk – og avviser anklager om maktmisbruk.

Torgeir Dahl (H), ordfører i Molde.  
        
            (Foto: VIDAR R. MYKLEBUST)
Torgeir Dahl (H), ordfører i Molde.   FOTO: VIDAR R. MYKLEBUST

Ordfører Torgeir Dahl avviser at det skulle være noe problematisk med meldinga han sendte til statssekretær Nakken, og at den var oversendt på en slik måte at det kunne oppfattes som et forsøk på å unngå journalføring og innsyn:

–Nei, slik er det ikke. Det er ikke noe drama i dette, den er sendt på en åpen måte. Jeg hadde telefonnummeret hennes, men ikke den nye e-postadressen. At meldinga ble journalført er ikke overraskende, sms-er blir jo det på linje med e-post, sier Dahl til Romsdals Budstikke.

(pluss-artikkel)

https://www.rbnett.no/nyheter/2020/02/11/Dahl-avviser-kritikken-%E2%80%93-For-meg-handler-saken-om-mitt-ansvar-som-ordf%C3%B8rer-21050795.ece