«Simon Sandnes en meget ung Frp-politiker som tydeligvis har selvtillit nok til å sette seg til doms over svært erfarne politikere fra Nesset»

Ung alder blir på nytt brukt som argument i en politisk debatt.

Det er på Facebook-sidene til «Vi som kjemper for industriarbeidsplasser innen resirkulering i Nesset» at et innlegg ble postet natt til fredag. Det er moderator Per Olav Eidsæter som postet innlegget:

«Meget ung»

«Simon Sandnes en meget ung Frp-politiker (Molde Kommunestyre) som tydeligvis har selvtillit nok til å sette seg til doms over svært erfarne politikere fra Nesset ….han sier direkte at vi i Nesset ikke har behandlet reguleringsplanen på riktig måte !! Han omfavner SV Bjørn Jakobsen nesten som en kjærlighetshistorie! Ja, vi blir nesten rørt av dette merkelige paret… Det foregår nå en opprivende diskusjon på hans facebookprofil, der «våre folk» er i ferd med å lage «hakkemat» av Simon Sandnes, Kim Thoresen-Vestre og Bjørn Jakobsen.[…] Her er det bare en ting som gjelder: Knus deres desinformasjon og løgnaktige påstander om Raudsand en gang for alle! De har dolket oss regelrett i ryggen nok nå, på tide at silkehanskene tas av», skriver han blant annet.

Respekt

Øverst på gruppas Facebook-sider står det blant annet «Vi ønsker en engasjert og åpen debatt, uten personangrep. Innlegg som er truende, fornærmende eller sterkt støtende, vil bli fjernet. Respekter andres meninger».

På spørsmål fra Romsdals Budstikke, om innlegget han postet om Sandnes vitner om respekt for andre, svarer Eidsæter følgende:

– Jeg angriper ikke ham som privatperson. Men han som politiker har gått ut i media med noe som ikke har substans. Det er altså de politiske argumentene hans jeg angriper, ikke noe annet. I en opphetet debatt så kan det gå ei kule varmt, men personangrep er selvsagt ikke noe vi skal drive med. Men han er Frp-politiker i Molde kommunestyre, som har gått imot deponi på Raudsand, og da må vi kunne gå ham i møte.

(pluss-artikkel)

https://www.rbnett.no/nyheter/2020/02/14/%C2%ABSimon-Sandnes-en-meget-ung-Frp-politiker-som-tydeligvis-har-selvtillit-nok-til-%C3%A5-sette-seg-til-doms-over-sv%C3%A6rt-erfarne-politikere-fra-Nesset%C2%BB-21097794.ece

%d bloggere liker dette: