Sjokk, skuffelse og sinne etter Raudsand-vedtak

Tilhengerne av prosjektene på Raudsand i harnisk etter negativt vedtak i formannskapet.

«Da kom sjokket! Formannskapet i Molde er i praksis totalt imot Raudsandprosjektet», skrev Per Olav Eidsæter, administrator av Facebook-gruppa «Vi som kjemper for industriarbeidsplasser innen resirkulering i Nesset» etter formannskapets vedtak tirsdag. Gruppa har per onsdag 732 medlemmer.

Formannskapet hadde som kjent oppe saka om rammetillatelse og midlertidig dispensasjon for Deponi 2 på Raudsand, der flertallet sluttet seg til KrF og SV sine forslag, og sa nei til rammetillatelse og dispensasjon. I praksis også nei til byggesøknad.

– Dette er IKKE politikk

Det fikk opp temperaturen blant medlemmene i FB-gruppa. Arild Svensli, kommunestyrerepresentant for Høyre, skrev dette:

– Har 40 år bak meg i politikken, men dette tar kaka. Dette er IKKE politikk.

Han blir i samme ordveksling spurt om stemningen i Molde om Raudsand-prosjektet ikke var godt nok lodda, og svarer «Du sier noe, men no er jo reguleringsplana godkjent. Posisjonen ligg med brukket rygg, som betyr ubotelige lammelser..»

Når Rbnett ringer Svensli for utdjuping av kommentarene, ønsker han ikke å si noe om det.

(pluss-artikkel)

https://www.rbnett.no/nyheter/2020/05/27/Sjokk-skuffelse-og-sinne-etter-Raudsand-vedtak-21928563.ece

%d bloggere liker dette: