Advarer mot kraftig språkbruk

I et Facebook-innlegg angående deponiet på Rausand hagler kommentarene mot kommunepolitiker Svein Atle Roset (KrF). Innlegget er skrevet av en annen kommunestyrerepresentant, Arild Svensli (H).

Arild Svensli delte en artikkel fra Rbnett der Bergmesteren hevder at det er lovstridig å følge kommunens vedtak i deponisaken. I kommentarfeltet under innlegget blir Svein Atle Roset (KrF) spesielt, men også resten av flertallet i Molde kommunestyre, blant annet beskyldt for å springe ærend for det som betegnes som «O store far», trolig en referanse til Stig Jacobsen, av Arild Svensli. Det blir også påpekt at Roset i tillegg er styreleder i lokalbanken.

I et av svarene skriver Roset:

– Slike kommentarer er bare for å såre, og har ingenting med politikk å gjøre. Det er vel det styggeste jeg hittil har opplevd.

I samme innlegg maner Roset til en bedre tone:

– Kanskje det er tid for å roe ned både ordbruk og påstander på begge sider. Vi skal møtes i dagene og månedene som kommer. Vi må alltid tenke positivt om hverandre også i krevende tider og uenighet. Det er mitt utgangspunkt.

(Pluss-artikkel)

https://www.rbnett.no/nyheter/2020/07/09/Advarer-mot-kraftig-spr%C3%A5kbruk-22242595.ece