Nei til Giftdeponi med 4-årsdag

1. april 2017 startet Nei til Giftdeponi og feirer nå 4-årsdag. I løpet av av disse fire årene er det samlet mengder med informasjon om arbeidet med giftdeponi på Raudsand. Med egen nettside, facebook-side, youtube-kanal og nystartet twitter-konto når informasjon ut til mange.

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er logo.png

Det siste året har som vanlig medført utfordringer. Ett år med:

  • Trusler om anmeldelse.
  • Trusler om søksmål.
  • Diskreditering fra den konservative lokalavisa.
  • Utsagn om en brent død djevel.
  • Inspeksjon av ulovlig bygging av deponi.
  • Inspeksjon av ulovlig bygde veier.
  • Frustrasjon over myndighetenes hemmelighold.
  • Stor bekymring over økning i utslipp til fjorden.

Siden er uavhengig og har ingen inntekter og minimale utgifter. I løpet av året donerte mange for å støtte driften av nettsiden. Drivkraften er hensyn til miljø og natur. En stor takk til alle som bidrar med informasjon og hjelp.