Fortsatt mulighet for giftdeponi på Raudsand

Både statsminister Solberg fra Høyre og statsministerkandidat Støre fra Arbeiderpartiet bekrefter at giftdeponi i Brevik er uaktuelt. Molde kommune vil ikke omregulere deponiområdet på Raudsand. Er alternativet for Støre (A) og Solberg (H) et giftdeponi på Raudsand?

Støre (A): Ikke deponi i Brevik

Statsministerkandidat for Arbeiderpartiet Jonas Gahr Støre bekreftet den 5. august 2021 til Porsgrunns Dagblad «Med AP i regjering blir det ikke deponi i Brevik«. Støre (A) har ikke vist motstand for deponi for farlig avfall på Raudsand.

https://www.pd.no/rort-til-tarer-da-jonas-lukket-deponidora-for-godt/s/5-40-536305

Solberg (H): Det blir ikke deponi i Brevik

Statsminister for Høyre Erna Solberg bekreftet 17. august 2021 at det ikke blir deponi i Brevik. Solberg (H) har ikke uttalt motstand mot deponi for farlig avfall på Raudsand.

https://www.varden.no/nyheter/klokkeklart-fra-erna-solberg-nei-det-blir-ikke-deponi-i-brevik

Deponi for farlig avfall på Raudsand er fortsatt aktuelt.

Molde kommune vedtok omregulering for området for snart et år siden. Det er en gyldig reguleringsplan for området. Veidekke kan starte søknadsprosessen for deponi for farlig avfall i samarbeid med Miljødirektoratet. Kommunestyret i Molde vedtok kun motstand mot «Nasjonalt deponi for farlig avfall». Deponi for farlig avfall på Raudsand er fortsatt aktuelt.

%d bloggere liker dette: